• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • 45 geniale manieren om online geld te verdienen

September 1, 2018

45 geniale manieren om online geld te verdienen

Geld verdienen online? Om geld te verdienen hoef je je al lang niet meer te beperken tot werken voor een baas of ondernemen. Het internet biedt vele voordelen om vanuit huis geld te verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetconnectie om online geld te verdienen.

Start je eigen blog

Je eigen blog starten is nog steeds de mogelijkheid om online geld te verdienen en een carrière op te bouwen. De blog is zeker niet dood: er zijn nog steeds veel blogs die iedere maand miljoenen bezoekers trekken en een trouwe fanbase hebben. Tijd dus om een graantje mee te pikken. Zeker als je creatief bent en van schrijven houdt.

Het succes van bloggen zit het in het opbouwen van een band met je fanbase. Als je persoonlijk schrijft, zullen mensen zich verbonden voelen tot je en je vaker gaan volgen. Zorg er dus voor dat je altijd boeiende content hebt.

Upload regelmatig en werk zo nodig vooruit op je blog. Dan zullen er zo min mogelijk mensen afhaken. Het opbouwen van een fanbase is het belangrijkste en kan best even duren. Het is dus niet ‘get rich quick’: je moet er geduld voor hebben.. maar je zult goed beloond worden.

Geld verdienen met bloggen kan onder meer met de inkomsten van advertenties, memberships, sponsorships, affiliate marketing en het aanbieden van je eigen product of service. Probeer wel altijd eerlijk en authentiek te blijven.

Bloggen kun je overal over doen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Advertenties

Door middel van AdSense kun je advertenties laten afspelen op je blog of website. Met de komst van adblockers zijn advertentie inkomsten verlaagd, maar het is nog steeds een goede manier van geld verdienen met je blog. Je krijgt immers geld voor deze advertenties.

Om te voorkomen dat bezoekers AdBlock inschakelen op jouw site, moet je er wel voor zorgen dat je advertenties niet te hinderlijk zijn. Houd het dus smaakvol. Als je dit doet, kun je ook best vragen of je trouwe bezoekers je site willen whitelisten in hun adblocker.

Memberships

Heb je een wat grotere fanbase? Overweeg dan eens om een speciaal ‘members only’ gedeelte in je blog te bouwen. Niet alleen geeft dit de illusie van exclusiviteit (mensen horen nu eenmaal graag ergens bij), je kunt er ook extra inkomsten mee genereren.

Ook kun je op dit members only gedeelte wat persoonlijker dingen behandelen, of extra zakelijke tips geven om de waarde te vergroten. Dat ligt helemaal aan het onderwerp van jouw blog.

Sponsorships

Als je blog groter wordt zul je misschien benaderd worden door bedrijven voor sponsorships. Hierbij zenden bedrijven je een product gratis toe, waarna jij het product mag promoten of er een review over mag schrijven.

sponsorship

Bij beginnende blogs is het product in feite de betaling, maar grotere blogs kunnen best extra geld vragen voor een review of test. Sponsorships zijn een van de grootste inkomstenbronnen voor grote blogs. En het is natuurlijk erg leuk om als eerste je handen op een nieuw product te krijgen, en hier je (authentieke) mening over te mogen geven.

Blijf wel altijd authentiek. Je zult niet de eerste blog zijn die door de mand valt omdat je een product de hemel in hebt geprezen, dat toch niet zo goed bleek te zijn. Niets zo onsympathiek voor een lezer als een blogger die enkel geforceerde gesponsorde posts schrijft. Schrijf dus alleen een gesponsorde post als je je er ook goed bij voelt.

Afilliate marketing

Dit is een vorm van online marketing waarbij jij beloont wordt voor leads of verkopen die jij genereert via je blog. Denk dan bijvoorbeeld aan een kortingscode of speciale sign-up link, waarbij jij een bepaald percentage van de verkoop krijgt.

Het is niet moeilijk te zeggen dat je hier erg veel mee kunt verdienen, vooral als je een grote fanbase hebt en een overtuigende persoonlijkheid. Voor grote social media persoonlijkheden is affiliate marketing een van de grootste inkomstenbronnen. Denk maar aan de verkoop van proteineshakes en fitnessspullen op Instagram.

Dit vindt allemaal plaats via affiliate marketing, waarbij de influencer een percentage van de verkoop krijgt. Dit zorgt voor een voordeel voor beide partijen: de koper krijgt vaak een korting, de influencer een percentage en het bedrijf achter de producten strijkt de winst op. Dit maakt affiliate marketing een veelgebruikte en lucratieve manier van online marketing.

Je product of service

Als je een service of product hebt, bijvoorbeeld als ondernemer, ben dan niet bang om je blog te gebruiken om dit product te promoten. Schrijf je over marketing? Overweeg dan bijvoorbeeld eens het schrijven van een eBook over je beste marketingtips.

Je hebt dan meteen de juiste doelgroep te pakken en kunt bijverdienen met de verkoop van je boek. Maar ook andere producten of diensten worden vaak aangeboden op blogs, zoals coaching, webshops en boeken.

Social Media

social media
Met de komst van social media zijn de mogelijkheden om online geld te verdienen steeds meer gegroeid. Waar social media in het begin enkel voor vermaak was, is het nu een van de meest lucratieve delen van het internet geworden.

Instagram modellen, Twitch-streamers, online businessgoeroes en beautyvloggers halen miljoenen per jaar binnen met gesponsorde posts, kortingscodes en advertentieinkomsten.

YouTube

YouTube is groter dan ooit. Er zijn duizenden vloggers, die soms miljoenen per jaar verdienen met hun YouTube-videos. Maar ook kleinere kanalen kunnen geld verdienen met YouTube.

Koppel AdSense aan je YouTube kanaal, om advertenties af te spelen voor je videos en zo advertentieinkomsten te verdienen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor sponsorships, affiliate marketing en samenwerkingen met bedrijven.

Veel mensen zullen bij vloggen of YouTube meteen denken aan dertienjarige jongetjes die stennis schoppen. Maar ook veel businessgoeroes en online marketeers hebben hun weg gevonden richting YouTube, en maken informatieve videos over hun vakgebied.

Laat je dus zeker niet tegenhouden maar geef het eens een serieuze poging. Vooral als je zelf visueel aangelegd bent, kan YouTube en leuke manier zijn om een internationaal publiek te trekken.

Podcasts

Gebruik je liever alleen je stem? De podcast is dan het ideale middel. Vooral in de businesswereld zijn er verschillende podcasts beschikbaar, over verschillende onderwerpen. Een podcast is eigenlijk opgebouwd als een radioshow, waarin je vertelt over je interesses of een bepaald onderwerp. Grote podcast-makers met veel luisteraars kunnen geld verdienen aan samenwerkingen met bedrijven en sponsorships.

Patreon

Patreon is een platform waar mensen je kunnen supporter door middel van het worden van een ‘patreon’, een betalend lid dat voordelen geniet. Vaak zijn hier verschillende levels in: hoe meer een lid betaalt, hoe meer voordelen, extraatjes en exclusieve content het lid krijgt. Dit platform wordt vooral gebruikt door creatievelingen zoals kunstenaars en cosplayers.

Facebook/Instagram/Twitter

De heilige drie-eenheid Facebook, Twitter en Instagram kennen ieder vele voordelen om geld te verdienen, zowel als social influencer als het versterken van je huidige business.

Allereerst zijn deze platformen uitermate geschikt om te adverteren. Door de targeted marketing die social media gebruikt, komt jouw advertentie ook echt bij de mensen die er wel eens geïnteresseerd in zouden kunnen zijn. Vergeet ook niet de influencer marketing, waarbij bekende social media gebruikers met veel volgers, tegen betaling, reclame kunnen maken voor jouw product of dienst.

Hiernaast is het ook mogelijk om bekend te worden op social media. Veel bekende internetpersoonlijkheden hebben hier social media aan te danken en verdienen veel geld als influencer. Maar ook is het mogelijk om als ondernemer social media in te zetten om zelf wat meer bekendheid te vergaren en eventueel klanten te werven.

Social media is immers de nieuwe vorm van netwerken, en netwerken is uitermate belangrijk voor je business.

Maar natuurlijk zijn er ook wat meer conservatieve manieren om thuis geld te verdienen.

Callcenterwerk vanuit huis

Sommige bedrijven bieden hun callcenter agents aan om vanuit huis te werken. Dit zijn vaak bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en je zo inleren om vanuit huis te bellen of gebeld te worden.

Dit zijn vaak wel bedrijven, waar je in dienst dient te treden. Als ondernemer wordt dit werk eigenlijk niet gedaan. Ben je geinteresseerd, houd je ogen dan goed open voor interessante callcentervacatures vanuit huis.

Fiverr, Upwork en andere freelance websites

Ben je freelancer of wil je dat graag worden? Begin dan eens op freelance websites als Upwork of Fiverr. Hier kun je freelance klusjes doen tegen een kleine vergoeding. De vergoedingen zijn klein, maar het is een goede manier om te beginnen met freelancen en ervaring op te doen.

Je kunt onder andere schrijfopdrachten doen, foto’s en videos editen, data entry, grafisch design en nog veel meer andere (vaak eenvoudige) werkzaamheden voor opdrachtgevers over de hele wereld.

Je eigen webshop

Heb je een passie voor winkelen, of maak je je eigen spulletjes? Start dan een webshop. Dit is een van de meest arbeidsintensieve manieren om geld te verdienen vanuit huis, maar de kans op succes is goed. Ook zijn de mogelijkheden om uit te breiden groot.

Iedere grote webshop is immers klein begonnen, en met het internet is het makkelijker dan ooit om goedkoop producten in te kopen bij de fabrikant, en zo zonder al te hoge kosten je inventaris op te bouwen.

Je kunt kiezen om je eigen webshop op te bouwen, een platform als Magento te gebruiken, of voor een kant en klaar oplossing: Etsy of Shopify. Vooral Etsy is geschikt voor kleine, creatieve webshops. Maak je bijvoorbeeld kunst, sieraden, accessoires of kleding? Kies dan voor Etsy. Ook hiermee is het zeker mogelijk om goed geld te verdienen.

webshop
Het hebben van een webshop is erg gevarieerd. Je dient verstand te hebben van klantenservice, marketing en fulfilment. Ook kan het erg arbeidsintensief zijn. Dit betaalt zich echter wel uit, met een goede webshop kun je erg veel geld verdienen en het is erg leuk om te doen.

Leuk is dat je je winkel helemaal kunt inrichten naar je eigen smaak. Je hebt de mogelijkheid om te verkopen wat je zelf leuk vindt en plezier aan beleeft.

Dropshipping

Dropshipping oftewel doorverkoop is een manier van het verkopen van spullen. Jij werft klanten, en de bestelling wordt direct naar de leverancier gestuurd, die voor de fulfilment zorgt. Met het internet heb je al meteen toegang tot duizenden leveranciers en fabrikanten over de hele wereld, vaak in China.

De opstartkosten zijn laag in vergelijking met een traditionele webshop, je hoeft immers geen inventaris in te kopen. Ook is de workload laag: je hoeft niet zelf de inventaris te beheren en orders te verzenden. Het enige waar je verantwoordelijk over bent is de marketing , het financiele plaatje en de customer service.

Veel dropshippers maken gebruik van grote verkoopsites als Amazon en bol.com, zodat de kosten en workload nog meer verminderd worden. Ook kun je dan slim gebruik maken van het traffic dat deze sites van zichzelf al aantrekken. Hiernaast kun je ook zelf je eigen webshop opzetten in dropshipped producten. Dit geeft je nog meer vrijheid. Je bent immers niet gebonden aan een groot platform.

Freelance tekstschrijven

Als je van schrijven houdt, is online tekstschrijven zeker een goede manier om je carrièr als schrijver te starten. Veel startende schrijvers gebruiken websites als Textbroker om klanten te werven en zo te oefenen met schrijven. Gevorderden vinden vaak hun eigen klanten, via zowel nationale als internationale websites.

Als je meerdere talen spreekt, heb je natuurlijk een extra voordeel bij het schrijven van teksten. Vereisten zijn een goede woordenschat, foutloos kunnen schrijven, creativiteit en een computer met internetverbinding. Ben je ervaren, vind dan je eigen klanten via bijvoorbeeld LinkedIn, freelance websites of mond-tot-mondreclame.

Online marketing

Online marketing is een breed begrip en met uitstek de manier waarop geld wordt verdiend op internet. Onder online marketing valt onder andere de marketing voor je blog, site of webshop, maar in dit stukje zullen we ons focussen op de ‘online marketeer’, de online marketingspecialist. Een beroep dat je met uitstek als zelfstandige of online kunt uitoefenen..

Heb je verkoopskills, verstand van het internet, Google en SEO? Overweeg dan zeker aan de slag te gaan als online marketeer. Op dit moment is het een booming business. Deze marketeers zorgen onder meer voor een goede vindbaarheid op Google en andere zoekmachines, het lanceren van online campagnes, tracking en analyse en het verbeteren van de user experience van een website.

Cryptocurrency

Een risicovolle manier om geld te verdienen, maar zeker eentje waar je veel winst mee kunt behalen. Cryptomunten zoals de Bitcoin worden steeds populairder en hun waarde neemt steeds meer toe. Als je op het goede moment instapt, kun je hoge winsten behalen. Handelen in cryptocurrency kan enkel en alleen op het internet. De technologie die hier achter ligt, de blockchain, ia namelijk nog maar enkele jaren oud.

Met cryptomunten is het mogelijk om snel hoge rendementen te behalen, maar het is ook een risicovolle manier van investeren. Lees je dus altijd goed in.

Beleggen

Uiteraard mag beleggen niet in het rijtje ontbreken. Sinds de komst van het internet kun je altijd en overal wel beginnen met beleggen, koersen in de gaten houden en zo grip houden op je geld. Het is niet meer nodig om naar de beurs te gaan en het is dus een ideale manier om vanuit huis geld te verdienen.

Day traders kunnen veel geld verdienen op korte termijn, maar het is tegenwoordig ook makkelijker dan ooit om op langere termijn rendement te verdienen. Met het internet kun je op ieder moment van de dag beleggen en geld verdienen online, op een conventionele manier.

Remote working

Remote working is eigenlijk een verzamelnaam voor alle soorten werk die je vanuit huis, of elders, kunt doen. Maar vaak wordt de naam gebruikt voor werknemers die in dienst zijn van een bedrijf, maar hun werk elders mogen uitvoeren. Ideaal dus, voor als je liever in loondienst bent dan ondernemer. Ondernemen is niet voor iedereen en werken voor een baas kent ook zeker zijn voordelen.

Het voordeel is natuurlijk de zekerheid en vastigheid die een werkgever je biedt. Ook kun je verder kijken dan de landsgrenzen. Veel buitenlandse bedrijven nemen remote workers aan van over de hele wereld.

Denk dan vooral aan bedrijven in de ICT: programmeren kun je immers overal ter wereld doen. Het nadeel hiervan is echter wel dat je te maken hebt met ingewikkelde regels wat betreft belastingwetgeving, en dat je minder vrijheid hebt als je werkt voor een baas.

eBooks schrijven

Houd je van schrijven? Begin dan eens met het schrijven van een eBook. Gebruik je vakkennis om een handboek, theoretisch boek of zelfhulpboek te schrijven. Ben je creatief? Schrijf dan fictie.

De mogelijkheden zijn eindeloos en het schrijven van een eBook is de ideale manier om passief inkomen te genereren via het internet en echt te doen wat je leuk vindt.

Het is slim om je eBook te publiceren op een website die veel traffic heeft, zoals bol.com of Amazon Kindle. Zo hoef je zelf niet te veel marketing te doen voor je boek en kunnen je lezers je boek makkelijk op hun e-reader downloaden. Ook betalen deze sites je royalties uit voor de verkopen van jouw boek en bieden ze customer support en orderafhandeling.

Maar je kunt er ook voor kiezen je boek zelf als pdf-bestand uit te brengen en te verkopen. Je hebt hier veel meer werk aan, maar kunt wel 100% van de opbrengsten voor jezelf houden.

Vertalen

Spreek je meerdere talen? Nog steeds is er veel vraag naar goede vertalers. Voor Engels-Nederlands, maar zeker ook andere talen dienen vertaald te worden. Als je dus meerdere vreemde talen spreekt, heb je zeker een voordeel en zou dit wel eens de perfecte baan voor jou kunnen zijn.

Met het internet is het al lang niet meer nodig om een opleiding af te ronden tot vertaler. Verschillende freelance websites hebben regelmatig vertaalklussen beschikbaar, en je kunt altijd zelf op zoek naar vertaalwerk. Je kunt veel verdienen met vertalen, mits je er goed in bent.

Grafisch design

Ben je goed in grafisch design, en ben je creatief? Dit is met uitstek de baan die als freelancer/zelfstandige, vanuit huis, kan worden uitgeoefend. Je zult de juiste computerprogramma’s misschien al hebben, als je al bezig bent met design.

Je hoeft nu enkel nog opdrachten te zoeken, en klaar ben je. Bouw je portfolio goed op, zodat je in de toekomst voor grotere opdrachtgevers kunt gaan werken en meer geld kunt gaan verdienen. Als je pas net begint, werk voor Fiverr or andere freelancewebsites, of zoek zelf kleine klanten waarmee je aan een project kunt werken, om zo je portfolio op te bouwen.

Zorg voor voldoende variatie, of specialiseer je juist in een aspect van design om zo jezelf te onderscheiden.

Fotografie en stock foto’s

Kun je goed fotograferen? Je camera, een computer en de bijbehorende programma’s voor nabewerking is het enige wat je nodig hebt om als freelance fotograaf te starten. Dit kan in allerlei gebieden, van natuurfotografie tot modelfotografie tot bruiloftsfotografie en geboortefotografie.

De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je echt bezighouden met de zaken die jij zelf leuk vindt. Doordat je veel op locatie werkt, is het beroep van fotograaf echt een beroep dat je overal kunt uitoefenen. Ook op het internet zijn veel fotografen, klanten en modellen actief, en dit maakt het ook met uitstek een baan die je online kunt uitoefenen.

Je kunt meer geld verdienen als fotograaf door je foto’s te verkopen aan bedrijven voor stockfotografie. Dit zijn rechtenvrije foto’s, die in media uitingen zoals websites gebruikt kunnen worden.

Online coaching en consultancy

Sta je aan het einde van je carrière of ben je gewoon ergens heel erg goed in? Overweeg dan eens aan de slag te gaan als consultant of coach in jouw vakgebied. Hiermee kun je erg veel geld verdienen, en je kunt deze baan helemaal zelf, achter je computer uitoefenen.

Je kunt bijvoorbeeld online begeleiding en seminars geven, maar het is zeker ook mogelijk om een live seminar te geven of face-to-face met je klanten te werken.

Het werven van klanten gebeurt meestal via het internet, bijvoorbeeld LinkedIn, of via mond-tot-mondreclame. Een goede online presence werkt mee bij het werven van klanten.

Creeer online cursussen

Ben je ergens echt heel goed in, en vind je het leuk om les te geven? Word dan eens een online tutor en creëer je eigen online cursus in je favoriete onderwerp. Online muziekles, programmeerles, alles is tegenwoordig online te leren.

Gebruik hier een specifiek platform voor of upload je videos op YouTube. Met het opnemen en schrijven van eLearning-cursussen kun je op dit moment erg veel geld verdienen.

Word een virtuele assistent

Goed organisatietalent? Veel drukbezette ondernemers staan te springen om een virtual assistant. Houd agenda’s bij en regel de zaken. Als virtual assistant ben je eigenlijk een digitale secretaresse. Erg leuk werk en je krijgt vaak per week een loon uitbetaald voor je werkzaamheden.

Dit maakt het werk stabiel. Zoek voor jobs op groepen speciaal voor ondernemers. Omdat dit werk enkel online plaatsvindt, kun je zoeken over de hele wereld. Houd wel de tijdzone in de gaten. Het kan zijn dat je moet werken op tijden die voor jou niet heel gunstig zijn.

Data entry

Veel bedrijven hebben nieuwe systemen, of oude dossiers die gedigitaliseerd dienen te worden. Dit worden data entry werkzaamheden genoemd en deze worden vaak door de werknemers thuis uitgevoerd.

Het bestaat enkel uit het invoeren van gegevens in een computersysteem. Niet moeilijk dus, en je kunt dus met makkelijk werk een klein zakcentje bijverdienen. Kijk voor deze werkzaamheden op vacaturesites, freelance websites of informeer eens bij bedrijven.

Video editing

Veel vloggers en bedrijven hebben geen zin of tijd om hun eigen video te editen. Video editing vereist een creatief oog en technische kennis. Heb jij dit? Oefen dan zeker met video editing. Door de populariteit van YouTube en andere social media worden er steeds meer editors gevraagd. Editing is een baan die je perfect online kan uitoefenen. Je hebt enkel je computer en editingsoftware nodig.

Het inspreken van audioboeken

Audioboeken zijn een van de meest verkochte boeken in deze tijd, en een baan die je makkelijk online kan uitoefenen is het inspreken van deze audioboeken.

Je hebt enkel een goede microfoon nodig. Lees vervolgens het boek voor. Makkelijker kan bijna niet. Deze baan is ideaal als je een prettige stem hebt en accentloos Nederlands of Engels kunt spreken.

Word een virtuele leraar

Een virtual tutor is tegenwoordig steeds normaler. In dit internettijdperk schakelen ouders een virtual tutor in voor de bijles van hun kinderen, maar bijvoorbeeld ook muzieklessen.

Ook in het bedrijfsleven kun je mensen helpen en raad geven. En wat dacht je van universiteiten? Wat je nodig hebt is je computer en een webcam, en je kunt meteen les gaan geven.

Bedenk een app

Heb je een geweldig idee voor een app? Leer programmeren en bouw die app. Met de App store en de Play store kan iedereen een app uitbrengen. Door premium content in je app in te bouwen, en met mate advertenties af te spelen, kun je ook geld verdienen met je app.

Handel in domeinnamen

De handel in domeinnamen kan erg lucratief, maar risicovol zijn. Als jij op het juiste moment de juiste domeinnaam weet te kopen, kan deze voor erg veel geld weer verkocht worden. Dit is typisch iets waarbij je geluk moet hebben, en een flinke dosis lef. Het is geen fulltime baan, maar het kan je wel erg veel geld opleveren, als je geluk hebt.

Software bouwen en verkopen

Een erg lucratieve manier van online/digitaal werken, maar wel eentje die kennis vereist, is het bouwen van software. Kun je programmeren? Overweeg dan zeker eens je eigen programma of game te maken en te verkopen.

Vooral als je een verkoper kunt vinden voor jouw programma, kun je pas echt binnenlopen. Je hebt enkel je computer nodig. Dit is dus met uitstek de baan voor als je online wilt werken, vanuit waar dan ook ter wereld. Ook biedt het leren van een programmeertaal je een groot voordeel op de arbeidsmarkt.

Word ondernemer

Houd je wel van een uitdaging? Schrijf je dan in bij de Kamer van Koophandel en word ondernemer. Waar ben je goed in en wat vind je leuk? Ga hierin aan de slag.

Het grote voordeel van ondernemen is de vrijheid. Je hebt de vrijheid te werken waar je wilt. Ondernemen is dus de perfecte basis om online te gaan werken en voor geld verdienen internet, of in het echt.

Natuurlijk hoef je niet meteen voor de big bucks te gaan. Heb je alleen wat beer money nodig? Of een extraatje? Probeer dan eens deze manieren voor geld verdienen internet en online, zodat je wat bij kunt verdienen naast je vaste baan of onderneming. Hiervoor is online geld verdienen ook zeer zeker geschikt.

Verkoop je oude spullen

verkopen
Het verkopen van je oude spullen is tegenwoordig makkelijker dan ooit, met sites als eBay, Marktplaats en Facebook Marketplace. Ruim je huis op en verkoop spullen die je niet meer gebruikt. Ben je een verzamelaar van waardevolle spullen of collectibles? Dan kun je wellicht meer verdienen dan een zakcentje.

Online surveys

Online surveys zijn een leuke manier om iets extra’s bij te verdienen. Op websites als Prolific krijg je tot wel 5 Britse ponden per survey, wat je dan kunt doneren aan een goed doel of uit kunt laten betalen. Als je dus een klein beetje tijd over hebt, doe dan eens een survey.

Het nadeel is wel dat de uitbetalingen laag zijn, en dat je een grote vragenlijst in moet vullen bij deze sites. Indien je erg gesteld bent op je privacy, zijn surveys misschien niet geschikt voor jou, hoewel alle data geanonimiseerd wordt.

Apps die jou betalen

Tegenwoordig zijn er apps die jou betalen. Denk bijvoorbeeld aan apps voor het beleggen van kleine bedragen, zoals Peaks of Bux, maar ook apps die je betalen op basis van je workouts, of cashback apps zoals Scoupy. Allemaal leuke manieren om online een extra zakcent bij te verdienen.

Amazon mTurk

Op het platform Amazon mTurk kun je zogenaamde microjobs doen. Dit zijn kleine taakjes, waarvoor je iedere keer een paar cent krijgt uitbetaald. Niet veel geld dus, maar als je dit langer doet kan het aan gaan tikken. Laat het geld uitbetalen of op je account balance zetten, en gebruik het bij een aankoop uit het buitenland.

Verhuur op AirBnB

Heb je een koophuis, of misschien wel meerdere woningen? Dan kun je goed bijverdienen door te verhuren op AirBnB, een app waar reizigers kamers of woningen kunnen huren.

Vooral als je zelf veel van huis bent, of woont in een grote stad zoals Amsterdam, kan deze verhuur je veel opleveren. Sinds de komst van het internet is onderverhuur dus steeds makkelijker geworden.

Pas wel goed op. In sommige steden is deze onderverhuur aan strenge regels gebonden in verband met overlast.

Zoekmachines schoonmaken

Op zoekmachines staan veel resultaten die niet meer relevant zijn. Zoals oude info of dode links. Sommige bedrijven betalen mensen om deze informatie eruit te halen en de informatie te filteren. Met het schoonmaken van zoekmachines kun je niet veel geld verdienen, maar het kan wel zeker een kleine bijverdienste zijn.

Verdien geld met fit zijn

Sommige apps betalen je op basis van je workouts, de meters die je gelopen hebt of hoe fit je bent. Ook kun je een Instagram account opstarten op het gebied van fitness. Dit zijn op dit moment een van de meest gelezen accounts en hiermee is het mogelijk al snel sponsorships en affiliate codes binnen te halen.

Websites testen

User Testing, oftewel het testen van websites, kan een goede manier zijn om snel een centje bij te verdienen. De website usertesting.com zoekt altijd testers om een website of app te testen. Vervolgens spreek je in wat je goed en slecht vindt aan de website of app. Hiervoor krijg je 10$ uitbetaald. Geen vetpot, maar wel een leuke bijverdienste.

Online casino’s

Een onconventionele manier van online geld verdienen, maar wel eentje die erg lucratief kan zijn. Online casino’s voor bijvoorbeeld poker zijn een veelgebruikte manier om geld te verdienen. Het is wel erg risicovol, omdat je ook veel geld kunt verliezen. Let dus altijd goed op en doe dit met mate.

Geld voor kliks: spaarprogramma’s

Advertentiesites zoals MoneyMiljonair betalen jou een paar cent voor het lezen van emails, het deelnemen van winacties en het klikken op links. Het is een saai werkje, met kleine verdiensten, maar als je het langer doet kunnen de verdiensten leuker oplopen.

online geld verdienen

 

Hulp nodig om hoger in Google te komen en de geheimen ontdekken van website conversie? Check dan mijn gratis online training. 

Gratis Online Training om Hoger in Google te komen.

  • Hoe je met je site veel beter kunt gaan scoren in Google.
  • De beste tools om de concurrentie te verslaan.
  • De meest gemaakte SEO fouten waardoor je onzichtbaar blijft.
  • Hoe je razendsnel bovenaan in Google kunt komen met jouw website.
  • De geheimen achter een converterende sales funnel onthuld.

Klik hier om je gratis aan te melden voor de online training!

Succes!

Verdien jij al online geld? Laat het mij weten in een reactie! Sharen op social media wordt gewaardeerd 🙂

Andere ondernemers bekeken ook: 

Robert Jan Hendriks


Mijn naam is Robert Jan Hendriks en mijn passie en missie is om ondernemers te helpen om hoger in Google te komen. Ik ben het gezicht en de eigenaar van OptimaleGezondheid - de nummer #1 gezondheidsblog van Nederland.

Al mijn ervaringen, inzichten en strategieën deel ik o.a. hier en via de mailinglijst voor meer bezoekers en betalende klanten via je website!

Robert Jan Hendriks

GEEF EEN REACTIE:


Your email address will not be published. Required fields are marked *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Tweet
Pin
Share
Share