​​​​Over Robert Jan Hendriks

Hoe krijg je meer bezoekers op je website? Hoe kun je bezoekers het beste converteren naar leads, klanten en zelfs fans?

De meeste websites zullen nooit op de eerste pagina van Google komen en krijgen maar een handvol bezoekers per dag. Dit heeft als gevolg dat je alleen maar kunt adverteren voor bezoekers / klanten waardoor je compleet afhankelijk bent van het advertentieplatform met alle gevolgen van dien.

  • Adwords is door de jaren heen steeds duurder geworden.
  • Facebook is door de meeste ondernemers niet winstgevend te krijgen.

Worstelen is niet nodig!

Je blijft maar worstelen en ervaart niet de vrijheid die internet kan bieden, om overal ter wereld wereld je business te runnen zonder vast personeel. Dit is erg jammer en absoluut niet nodig Jij als (startende) ondernemer maakt het verschil in de wereld. Je hebt een uniek product. Als je juiste kanalen kent, kun je je omzet een enorme boost geven. Met de juiste online marketing strategie kun jij met je websites binnen een korte periode honderden of zelfs duizenden bezoekers per dag krijgen.

Bovenaan de Google ladder?

Daarbij ga ik je helpen. Ik heb als doel om jouw website naar de eerste Google pagina te loodsen. Dan heb ik het niet over korte termijn oplossingen maar om een all-in strategie, die je blijvend meer bezoekers en klanten bezorgt. Focus op wat werkt en laat zaken die niet werken links liggen.

Wat zijn de valkuilen? Hoe omzeil je die?

Je website en Google gaat dan voor jou werken. Vergeet niet,  de meest competitieve zoektermen liggen voor het oprapen. Ultieme vrijheid en zelfs passief inkomen genereren. Deze tekst schreef in Malaga terwijl mijn business op de automatische piloot runt. We leven in een bijzondere tijd. Het is allemaal zo eenvoudig. Natuurlijk wil jij ook meer bezoekers en klanten? Bekijk dan de gratis online training om hoger in Google te komen.

Je krijgt dan een kijkje achter de schermen hoe ik zelf aan tienduizenden bezoekers per dag ben gekomen!

Heel veel succes!