Robert Jan Hendriks

Over Robert Jan Hendriks

Ik krijg regelmatig de vraag van ondernemers tijdens een seminar of interview: Hoe krijg je meer bezoekers op je website? Maar ook hoe kun je bezoekers het beste ”converteren” naar optins, klanten en in de meest ideale situatie fans!

De realiteit is dat de meeste websites nooit boven het maaiveld zal uitkomen. De meeste websites zullen nooit op de eerste pagina van Google komen en krijgen maar een handvol bezoekers per dag.

Dit heeft als gevolg dat je alleen maar kunt adverteren voor bezoekers / klanten waardoor je compleet afhankelijk bent van het advertentieplatform met alle gevolgen van dien.

  • Adwords is door de jaren heen steeds duurder geworden.
  • Facebook is door de meeste ondernemers niet winstgevend te krijgen.

Tenzij je een wizkid in dienst hebt om je advertenties te beheren loop je waarschijnlijk leeg of krijg je het maar net winstgevend.

Hierdoor blijft het steeds een struggle en ervaar je niet de ultieme vrijheid dat het internet je kan bieden. Dat je overal te wereld je business kunt runnen zonder vast personeel. Dat je buffer elke maand flink toeneemt en je niet langer een bedrijf hebt gebaseerd op uurtje / factuurtje.

En dat is simpelweg heel erg zonde! Want jij als ondernemer of startende ondernemer maakt waarschijnlijk een positief verschil in de wereld.

Je hebt een mooi product of dienst en door de juiste kanalen goed in te zetten kun je een mega groot bereik krijgen en een positieve bijdrage leveren.

Is dat niet de reden geweest om ondernemer te worden? Meer vrijheid? Financieel onafhankelijk en mensen helpen?

Met de juiste online marketing strategie kun jij met je websites binnen een korte periode honderden of zelfs duizenden bezoekers per dag krijgen.

Wat zou dat voor je business betekenen?

Voor je omzet?

Wat voor verschil zou dat voor de wereld betekenen?

Ik kan het weten, ik ben al sinds 2006 internet ondernemer en praktisch alle websites die ik had kregen niet meer dan een handvol bezoekers  per dag.

En dat is helaas het niveau waar veel ondernemers met hun website stranden. Ze geven kapitalen uit aan bureau’s of freelancers en er gebeurt maar vrij weinig.

En dan begin je weer opnieuw of huurt een ander bureau in.

Het is een feit dat de zoekmachines gedomineerd worden door een aantal grote autoriteit websites en deze krijgen praktisch al het verkeer!

En het goede nieuws is dat jij ook met je website op de eerste pagina van Google kan komen, en dat in een relatief korte periode. Maar dan zul je wel moeten gaan werken met een bewezen strategie en de focus houden op wat werkt en vermijden wat niet werkt.

Dus geen korte termijn oplossingen, maar een solide online thuisbasis neerzetten en hoe dat in elkaar steekt ga ik hier met je delen!

Je krijgt een kijkje achter de schermen hoe ik zelf aan tienduizenden bezoekers per dag ben gekomen.

Wat de valkuilen zijn geweest en hoe jij deze kunt omzeilen.

En wat de geheimen zijn van een super effectieve online marketing strategie dat nu goed werkt en in de toekomst ook goed zal werken.

Dat je website steeds krachtiger zal worden waardoor zelfs de meest competitieve zoektermen voor het oprapen ligt. Dat je de ultieme vrijheid gaat ervaren en zelfs passief inkomen kunt genereren.

Het is zeker mogelijk! Ik kan het weten omdat ik nu deze tekst schrijf in Malaga terwijl mijn business op de automatische piloot runt. Dit zeg ik niet om op te scheppen, maar eerder om te laten zien dat we in een bijzondere tijd leven en dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest.

De basis is content marketing en dat goed inzetten kan alles voor je gaan veranderen.

Mijn missie is om jou als ondernemer te helpen om hoger in Google te komen voor meer bezoekers en klanten.

Want het zijn de ondernemers die een grote impact maken in de wereld! En met het internet is het nog nooit zo eenvoudig en tegelijkertijd lastig geweest door alle mogelijkheden.

Het is tijd voor focus en het is tijd om te werken met de technieken die door de jaren heen ook nog zullen werken.

Wil jij ook meer bezoekers en klanten? Meld je dan aan voor de gratis online training om hoger in Google te komen. 

Heel veel succes!