Ontdek hoe jij binnen 3 maanden in de gouden top 3 van Google komt
voor 1000 gratis bezoekers per dag!

SEO Succes Formule 

  • Online stap-voor-stap programma  
  • Checklists, scripts en premium SEO tools
  • Twee keer per week persoonlijke feedback via de exclusieve LIVE coachingscalls voor 6 maanden 
  • 6 maanden persoonlijke feedback via de besloten Barriére Brekers community
  • Maandelijkse implementatiemiddag [NIEUW]
  • Wekelijkse live online clinics
  • Toegang tot de SEO Succes Formule Premium Tools (t.w.v. 200 per maand)

Klik op de video voor een succesverhaal van bgreat.nl 

SEO Succes Formule 

De SEO Succes Formule is alles wat je nodig hebt om de top van Google te bereiken en daar ook te blijven staan. Dit bewezen systeem is gebaseerd op 12 jaar ervaring en heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen sinds 2017 naar meer gratis bezoekers en omzet.  

De video trainingen worden jaarlijks ge-update zodat jij altijd de nieuwste SEO tactieken hebt om van te profiteren. Je kunt dit traject in je eigen tijd volgen doordat het online 24/7 beschikbaar is.

SEO is niet langer alleen maar technisch of dat het heel lang duurt. Het draait om de juiste stappen te zetten en in Google onderscheidend te zijn met je bedrijf! Dat is wat je hier gaat leren en ontdekken.  

Bovenaan in Google is het doel

De SEO Succes Formule heeft 1 doelstelling: jouw website of webshop op de meest belangrijke zoekwoorden bovenaan in Google te krijgen. Je gaat het snelle pad bewandelen en met ongebruikelijke niet technische tactieken de gouden top van Google bereiken.

Sinds 2017 zijn er meer dan 1000 ondernemers aan de slag gegaan met het bewezen traject. In de besloten ondernemers community ontvang ik wekelijks succesverhalen. 

De Meest Complete Totaaloplossing Om Bovenaan In Google Te Komen

Bewezen systeem

De SEO Succes Formule is een stap voor stap systeem met als doel dat je organisch de top van Google gaat bereiken. Het is geen get rich fast methode of uitstelling van werk. Indien je er ook mee aan de slag gaat, dan ga je resultaten behalen. Sinds 2017 help ik ondernemers persoonlijk om de top van Google te bereiken. 

Nieuwe aanpak om bovenaan in Google te komen en te blijven

Je ontdekt exact wat noodzakelijk is om van je concurrenten in Google te winnen. Hierbij werken we met het laaghangend SEO fruit concept zodat jij ook die pareltjes in Google gaat opsporen en claimen! 

Speciaal voor ondernemers

De SEO Succes Formule is ontwikkeld voor ondernemers die een product of dienst verkopen. Door de jaren heen heb ik persoonlijk honderden website reviews gedaan en weet inmiddels als geen ander wat werkt om bovenaan in Google te komen.

Daarbij krijg ik zelf tienduizenden gratis bezoekers per dag op mijn websites en heb een mailinglijst opgebouwd met alleen SEO van 300.000 mensen. 

Persoonlijke begeleiding (voor 6 maanden)

Je staat er niet alleen voor! De top van Google bereiken willen we allemaal en daarom is het van groot belang dat je het wiel niet alleen probeert uit te vinden.

Je krijgt toegang tot mij, mijn team en de besloten community met top ondernemers! 

Wat je allemaal krijgt…

De SEO Succes Formule Training

(Waarde €2997)

Met de SEO Succes Formule ga je ontdekken hoe je op de meest belangrijke en koopgerichte zoektermen bovenaan in Google gaat komen. Dit bewezen systeem heeft al duizend ondernemers geholpen naar SEO succes.

De trainingen zijn prakijkgericht en gebaseerd op 45 miljoen bezoekers krijgen.

Mijn doel is dat jij succes gaat behalen en gaat toepassen. Je kunt de training in je eigen tijd en tempo volgen doordat alles online is.

Je hebt geen voorkennis nodig en het is geen technische ouderwetse SEO cursus. Iedereen kan de top van Google behalen door het stap voor stap systeem te volgen. 

Wekelijks Meerdere Live Online Q&A Clinics voor 6 volledige maanden

(Waarde €1997)

Jouw resultaat is mijn bestaansrecht en daarom doe ik samen met mijn team wekelijkse live Q&A coachingscalls.

Dit betekent dat je wekelijks feedback kunt krijgen op je website, SEO en zelfs je marketing! 

Als je ergens tegen aan loopt, dan zijn we er voor je! Je staat er dus niet alleen voor. Daarbij deel ik ook nieuwe toffe online marketing technieken om van bezoekers ook klanten te maken! 

Exclusieve Community

(Waarde €997)

Je krijgt ook toegang tot de exclusieve besloten community waarin je elke dag antwoord kunt krijgen op je vragen. Mijn beste klanten zitten in deze groep en daar krijg je toegang tot om te connecten! Het is een actieve groep waarbij we werken met toffe challenges! Als je een extra stok achter de deur nodig hebt, dan is de SEO Succes Formule Community datgene wat je zoekt! 

SEO Succes Bonus Trainingen 

(Waarde €997)

Naast toegang tot het vlaggenschip programma de ''SEO Succes Formule'' krijg je ook toegang tot exclusieve bonus trainingen en templates. Zo zit er een complete ondernemers community in het traject. Of hoe je een online training / cursus het beste kunt maken en verkopen. Of hoe je met email marketing meer omzet gaat draaien. Hiermee ga je naast meer bezoekers krijgen ook meer geld verdienen met je website. 

Maandelijkse Implementatiemiddag

(Waarde €997)

Naast toegang tot de extra training modules, vragenuurtjes, ondernemers community  en het programma. Krijg je ook nog elke maand toegang tot een implementatiemiddag (voor 6 maanden).

Tijdens deze live events ontdek je de nieuwste online marketing tactieken om meer bezoekers en klanten te krijgen. Tijdens deze events kun je ook connecten met andere ondernemers. 

Premium SEO Succes Tools

(Waarde €200 per maand)

Als je meer bezoekers op je website wilt krijgen is het van cruciaal belang dat je het laaghangend SEO fruit gaat opsporen. Om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken krijg je toegang tot speciale premium SEO tools. Dit betekent dat je dus niks extra's hoeft aan te schaffen! Zodat je direct uit de startblokken gaat komen naar meer relevante bezoekers op je website. 

SEO Succes Formule Zoom Strategie Sessie!

Het is ontwikkeld voor gemotiveerde ondernemers die ook toepassen!

Mocht jij dat zijn, meld je dan hieronder vrijblijvend aan voor de strategiesessie via Zoom met coach Niki mijn team. 

SEO Succes Formule Zoom Strategie Sessie

Meer bezoekers en omzet via je website?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Klik hieronder om een afspraak in te plannen en om te zien of we een goede match zijn voor de SEO Succes Formule. 

SEO Succes Formule Strategie Sessie

Wat andere ondernemers zeggen:

SEO Succes Formule Strategie Sessie