Ontdek hoe je in de gouden top 3 van Google kunt komen voor 1000 gratis bezoekers per dag op je website of webshop!

SEO Succes Formule

  • Online stap-voor-stap programma  
  • Checklists, scripts en premium SEO tools
  • Wekelijkse coachingscalls voor persoonlijke feedback
  • 24/7 support via de besloten Facebook community
  • 4x per jaar exclusieve live online events
  • Persoonlijke website review
  • Toegang tot de SEO Succes Formule kluis met aanvullende trainingsprogramma's (t.w.v. 2000 euro)

Klik op de video voor een korte demonstratie van de vernieuwde versie (3.0). 

SEO Succes Formule 

De SEO Succes Formule is alles wat je nodig hebt om de top van Google te bereiken en daar ook te blijven staan. Dit bewezen systeem is gebaseerd op 11 jaar ervaring en heeft al meer dan 1000 ondernemers geholpen sinds 2017 naar meer gratis bezoekers en omzet.  

De video trainingen worden jaarlijks ge-update zodat jij altijd de nieuwste SEO tactieken hebt om van te profiteren. Je kunt dit traject in je eigen tijd volgen doordat het online 24/7 beschikbaar is.

SEO is niet langer alleen maar technisch of dat het heel lang duurt. Het draait om de juiste stappen te zetten en in Google onderscheidend te zijn met je bedrijf! Dat is wat je hier gaat leren en ontdekken.  

Bovenaan in Google is het doel

De SEO Succes Formule heeft 1 doelstelling: jouw website of webshop op de meest belangrijke zoekwoorden bovenaan in Google te krijgen. Je gaat het snelle pad bewandelen en met ongebruikelijke niet technische tactieken de gouden top van Google bereiken. ​

Sinds 2017 zijn er meer dan 1000 ondernemers aan de slag gegaan met het bewezen traject. In de besloten Facebook groep en via email ontvang ik wekelijks succesverhalen. 

De Meest Complete Totaaloplossing Om Bovenaan In Google Te Komen

Bewezen systeem

De SEO Succes Formule is een stap voor stap systeem met als doel dat je organisch de top van Google gaat bereiken. Het is geen get rich fast methode of uitstelling van werk. Indien je er ook mee aan de slag gaat, dan ga je resultaten behalen. Sinds 2017 help ik ondernemers persoonlijk om de top van Google te bereiken. 

Nieuwe aanpak om hoger in Google te komen

Je ontdekt exact wat noodzakelijk is om van je concurrenten in Google te winnen. Hierbij werken we met het laaghangend SEO fruit concept zodat jij ook die pareltjes in Google gaat opsporen en claimen! 

Speciaal voor ondernemers

De SEO Succes Formule is ontwikkeld voor ondernemers die een product of dienst verkopen. Door de jaren heen heb ik persoonlijk honderden website reviews gedaan en weet inmiddels als geen ander wat werkt om bovenaan in Google te komen. Daarbij krijg ik zelf tienduizenden gratis bezoekers per dag op mijn websites en heb een mailinglijst opgebouwd met alleen SEO van 300.000 mensen. 

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor! De top van Google bereiken willen we allemaal en daarom is het van groot belang dat je het wiel niet alleen probeert uit te vinden. Je krijgt toegang tot mij, mijn team en de besloten community met top ondernemers! 

Wat je allemaal gaat krijgen…

De SEO Succes Formule

(Waarde €2997)

Met de SEO Succes Formule ga je ontdekken hoe je op de meest belangrijke en koopgerichte zoektermen bovenaan in Google gaat komen. Dit bewezen systeem heeft al duizend ondernemers geholpen naar SEO succes.

De trainingen zijn prakijkgericht en gebaseerd op 35 miljoen bezoekers krijgen. Mijn doel is dat jij succes gaat behalen en gaat toepassen. Je kunt de training in je eigen tijd en tempo volgen doordat alles online is.

Je hebt geen voorkennis nodig en het is geen technische ouderwetse SEO cursus. Iedereen kan de top van Google behalen door het stap voor stap systeem te volgen. 

Wekelijkse Live Q&A Coachingscalls

(Waarde €1997)

Jouw resultaat is mijn bestaansrecht en daarom doe ik samen met mijn team wekelijkse live Q&A coachingscalls. Dit betekent dat je wekelijks feedback kunt krijgen op je website, SEO en zelfs je marketing! Als je ergens tegen aan loopt, dan zijn we er voor je! Je staat er dus niet alleen voor. Daarbij deel ik ook nieuwe toffe online marketing technieken om van bezoekers ook klanten te maken! 

SEO Succes Formule Community

(Waarde €997)

Je krijgt ook toegang tot de exclusieve besloten Facebook groep waarin je elke dag antwoord kunt krijgen op je vragen. Mijn beste klanten zitten in deze groep en daar krijg je toegang tot om te connecten! Het is een actieve groep waarbij we werken met toffe challenges! Als je een extra stok achter de deur nodig hebt, dan is de SEO Succes Formule Community datgene wat je zoekt! 

Persoonlijke Website Review 

(Waarde €697)

Bij de SEO Succes Formule krijg je ook toegang tot de persoonlijke website review. Dit gaat je een hoop tijd besparen omdat je met de review de exacte stappen krijgt om hoger in Google te komen. Hiermee ga je direct het snelle pad bewandelen naar topposities in Google. De website review aanvragen gaat via het ledengedeelte.

SEO Succes Bonus Trainingen 

(Waarde €997)

Naast toegang tot het vlaggenschip programma de ''SEO Succes Formule'' krijg je ook toegang tot exclusieve bonus trainingen en templates. Zo zit er een complete Facebook training in het traject. Of hoe je een online training / cursus het beste kunt maken en verkopen. Of hoe je met email marketing meer omzet gaat draaien. Hiermee ga je naast meer bezoekers krijgen ook meer geld verdienen met je website. 

Uitnodiging voor Exclusieve Live Online Events

(Waarde €997)

Naast toegang tot de besloten Facebook groep, vragenuurtjes, website review, 1 op 1 sessie en toegang programma. Krijg je ook nog als extra bonus uitnodigingen voor 4 exclusieve live online events per jaar. 

Tijdens deze live events ontdek je de nieuwste online marketing tactieken om meer bezoekers en klanten te krijgen. Tijdens deze events kun je ook connecten met andere ondernemers. 

Premium SEO Succes Tools

(Waarde €97 per maand)

Als je meer bezoekers op je website wilt krijgen is het van cruciaal belang dat je het laaghangend SEO fruit gaat opsporen. Om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken krijg je toegang tot speciale premium SEO tools. Dit betekent dat je dus niks extra's hoeft aan te schaffen! Zodat je direct uit de startblokken gaat komen naar meer relevante bezoekers op je website. 

Jouw Investering

Je investering voor het complete SEO Succes Formule VIP traject is momenteel niet 4997,-. Tijdelijk is de SEO Succes Formule 1997 euro exclusief 21% btw. Voordat jij en ik de beslissing nemen of de SEO Succes Formule voor jou op dit moment de beste keuze is, hebben we eerst een telefonische strategiesessie/belafspraak.

SEO Succes Formule Belafspraak!

Het is ontwikkeld voor gemotiveerde ondernemers die ook toepassen! Mocht jij dat zijn, meld je dan hieronder vrijblijvend aan voor een telefonische strategiesessie met coach Niki mijn team. 

SEO Succes Formule Belafspraak

Meer bezoekers en omzet via je website?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Klik hieronder om een afspraak in te plannen en om te zien of we een goede match zijn voor de SEO Succes Formule. 

SEO Succes Formule Strategie Sessie

Wat andere ondernemers zeggen:

SEO Succes Formule Strategie Sessie