Wil jij meer bezoekers en omzet?


Kies dan hieronder een datum en tijdstip voor een Telefonische Strategiesessie met Robert Jan. Vul daarna het formulier in om te kijken of we een ‘goede match’ zijn.


*Het gesprek kan mogelijk worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

RJHMarketing.nl - Robert Jan Hendriks - [email protected] - +31 40 402 0942 - Ermerzand 78 - 7843 PP Erm     


DISCLAIMER: Genoemde resultaten tijdens de cursus zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring. De gemiddelde persoon die aan zelfstudie doet behaalt nauwelijks tot geen resultaat. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en werk-ethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.

>